Salutació de l’Alcalde

Joan Fabregas I Jorda

Joan Fabregas I Jorda

Alcalde d’Albanyà

Benvolguts/es ciutadans/es,

En primer lloc rebeu la més cordial salutació en nom propi i el de tots els membres del consistori, tot i desitjant que aquesta pàgina WEB d’informació municipal sigui una bona eina al servei de tots els ciutadans.

Cal aprofitar les noves tecnologies per donar a conèixer arreu, el nostre poble, en tots els camps: turístic, cultural, festiu, lúdic, monumental, medioambiental … tots sabem que ALBANYÀ és ple d’història i tradició, però també es poble de treball i acolliment, i ple d’il.lusió posada en un futur esperançador.

També volem que aquesta pàgina sigui una eina d’informació per tothom: notícies, activitats, actes de tot tipus, llistats d’entitats, empreses, ….. I com no, de tracte i contacte amb l’Ajuntament, facilitant i agilitzant diferents documents i sol.licituds dels ciutadans.

Pels qui no ens hàgiu visitat mai us explicaré que som una vila tranquil•la, a 24 qms. de la capital de comarca i que estem encerclats per un paisatge natural de gran qualitat i valor paisatgístic , i també que gaudim d’un meravellós recorregut històric religiós per les nostres ermites i santuaris,

Esperem doncs que aquesta pàgina web sigui una veritable porta oberta d’ALBANYÀ al món, que ens permeti mirar el futur, però sense mai oblidar el passat.